Nyheter

Om det övernaturliga

Radiojournalisten Niclas Lindh bjöd på en spännande resa i den paranormala världen vid terminens första måndagsföreläsning 27 januari 2020.  Närmare 200 medlemmar fyllde Växhusets konsertsal.

Niclas Lindh har studerat övernaturliga företeelser under många år. I denna värld har han mött avlidna släktingar och vänner.

-Mitt första besök fick jag 1993. Under årens lopp har jag blivit mer och mer övertygad att det finns människor på den andra sidan som ibland tar kontakt med oss, sade Niclas Lindh.

-Jag har fått många besök av andeväsen och avlidna släktingar. Min sedan länge avlidne morfar besökte mig i vårt sommarhus i Bergslagen. I samma hus har en hel del andra oförklarliga saker inträffat, fortsatte han.

Enkätundersökningar visar hur vi ser på det paranormala. 39 procent av svenskarna tror på det övernaturliga. Av dessa är 44 procent kvinnor och 29 procent män.

Niclas Lindh är övertygad om att nära och kära som har lämnat oss finns i en annan dimension och många gånger hjälper oss i vardagen. Ibland uppfattar vi sådant tydligt och ibland upptäcker vi inte de paranormala fenomenen.

-Efter många år med mystiska och oförklarliga händelser bestämde gav mig för att skriva om denna okända värld. Jag har därför gett ut min första bok i ämnet. I boken vittnar jag och andra om det paranormala, sade Niclas Lindh

Niclas Lindh har gett ut en intressant bok om det övernaturliga som finns runt oss människor. Om detta berättade han vid vårterminens första måndagsföreläsning.
Det var rekordpublik när föreningen arrangerade terminens första måndagsföreläsning i Växhuset. Närmare 200 medlemmar hade mött upp.

Publicerat 2020-01-29