Medlemsdialogen

Medlemsdialogen Januari 2024

2024 fyller Senioruniversitetet Västerås (SUV) 40 år och det ska vi fira!
Vi rivstartar med en högintressant föreläsning av utrikesreportern Bert Sundström vid Rapport och Aktuellt. Bert Sundström har under 22 år specialbevakat Ryssland för SVT:s räkning.
Han kommer att ge sin syn på det som händer i Ukraina och hur president Vladimir Putin på 23 år har omvandlat Ryssland från en till synes vänlig stat i världen till en illasinnad diktaturstat. Det Bert Sundström inte vet om Ryssland är säkert inte värt att veta.
Föreläsningen hålls i Växhusets konsertsal fredagen den 15 mars med start klockan 13.00.
Vid föreläsning bjuds det på alkoholfritt jubileumsbubbel med kaffe och tårta. Jubileumsfesten är öppen endast för de som har betalat årets medlemsavgift.

Inom kort startar vårens studiekurser, måndagsföreläsningar och studieresor. Vi har laddat schemat med drygt 30 kurser. Sex kurser är helt nya och sex temakurser, som har funnits ett antal terminer, har fått nya innehåll.
Tio spännande måndagsföreläsningar och tre intressanta studieresor finns också inbokade i vårens fullmatade studieprogram.
Under jubileumsåret 2024 planeras fler kostnadsfria arrangemang för föreningens medlemmar. För att vi ska minnas jubileumsåret 2024 så har vi redan börjat planera för en fullspäckad studiehöst.

Bland era vänner och bekanta finns säkert många seniorer som ännu inte har tagit chansen att bli medlemmar. Berätta om oss och vad drygt 30 000 seniorer vid landets 35 senioruniversitet gör för att lära sig något nytt och fördjupa gamla kunskaper.

Gunnar Hilding
Styrelseordförande
Senioruniversitet Västerås

Här kan du läsa tidigare Medlemsdialoger